Hedelmät

Omien hedelmien kasvatus ja korjuu eivät ole enää maaseudun omistajien etuoikeutta aurinkoisella puutarhalla. Kaupunkipuutarhurit voivat myös kehittää omaa hedelmäsatoaan huoneistossaan valaistuksella ja mukautetulla huoneella. Mutta kaupunkilaisilla on jopa se etu, että ne pystyvät kasvattamaan kaikenlaisia ​​hedelmiä ympäri vuoden, murehtimatta vuodenaikoista! Syöminen kotonaan korjattuja tuoreita hedelmiä, luonnonmukaisia ​​hedelmiä ilman torjunta-aineita, mikä säästää rahaa ja parantaa hänen elämäntapaansa ja terveyttään, on nyt käsillä.

Hedelmäkasvatus sisätiloissa puutarhavalaistuksessa:

Aivan kuten vihannesten kasvattaminen sisätiloissa, kasvualueen tai kasvatuslaatikkosi koko rajoittaa tai ei rajoita valinnanmahdollisuuksia hedelmien suhteen, joita voidaan kasvattaa sisätiloissa. Koska absoluuttisesti, teoriassa, me kaikki voisimme kasvaa sisätiloissa puutarhavalaistuksella. Ajattelemme tietysti omenoita, kumkvatteja, avokadoja, karhunvatukkaa, mustikoita, granaattiomena, kirsikoita, viikunoita, päärynöitä jne. Mutta myös hedelmiä, kuten melonia, mansikoita tai muita kasveja, kuten humalaa, aloe veraa, teetä, yrttiteetä tai quinoaa, joita voidaan kasvattaa sisätiloissa.

Voimmeko kasvattaa trooppisia hedelmiä kotona sisätiloissa?

Vastaus on kyllä! Ja se on jopa hämmentävää helposti asumatta trooppisessa ilmastossa. Siten, hyvällä kasvatuslaatikolla ja LED-puutarhavalaisimella, sinulla ei enää ole ongelmia kasvattaa sisätiloissa erilaisia ​​trooppisia hedelmiä, kuten banaaneja, ananaksia, papaijaa, guajaa, mangoa, lohikäärmehedelmiä, kiivejä, inkivääriä, päivämääriä jne.

Trooppisten hedelmien kulttuuri

Mansikoiden aikakatkaisu LED-valossa

Vertaa artikkeleita
  • Kaikki yhteensä (0)
Vertailla
0