vihannekset

Monet kaupunkiasukkaat unelmavat asunnossaan kaupungissa yhdestä päivästä oman vihannespuutarhansa, koska vihannesten viljely puutarhassa tarjoaa monia etuja: luonnonmukainen tuote ilman torjunta-aineita, paikallinen kulutus ilman kuljetusten aiheuttamaa pilaantumista, rahaa säästävä, korkealaatuista terveellistä ruokaa jne. Mutta puutarhanhoito on myös intohimo muille, samoin kuin hieno tapa rentoutua, rentoutua ja tuntea olosi hyväksi kasvien kanssa. Onneksi tätä etuoikeutta ei enää ole varattu vain maaseudun puutarhanomistajille, koska on nyt mahdollista, halpaa ja helppoa luoda oma keittiöpuutarha taloonsa tai asuntoonsa.

Kasviviljely sisätiloissa puutarhaviljelyn LED-lampun alla:

Mitä vihanneksia voidaan viljellä sisäviljelyssä puutarhaviljelyn LED-lampun alla? Kaikki! Se on vain paikan kysymys ... Vuodenaikoista riippumatta, voit nyt viljellä suosikki vihanneksia ympäri vuoden!

Tärkeimpiä kasvatettavia vihanneksia ovat: tomaatit, paprikat, paprikat, kesäkurpitsa, porkkana, salaatit, pinaatti, salaatti, rukki, paprika, paprika, kesäkurpitsa, porkkana, salaatti, pinaatti, salaatti, rutari, ruusukaali, munan pavut, vehnä ruoho, kahvilarappi, nauriit, rutabagat, selleri, paprikat, Jerusalemin artisokat, lumiherneet, raparperi, sienet, vihreät pavut, porkkanat, punajuuret, perunat, bataatit jne.

Englanninkielinen video-opetusohjelma

Ranskalainen video-opetusohjelma

Vertaa artikkeleita
  • Kaikki yhteensä (0)
Vertailla
0